Hvordan virker Arionsensor?

1. Download ArionSensor App

2. Log ind og vælg din hest

3. Sørg for at din hest er rimelig tør, og velfriseret for at sensoren sidder sikkert på krydset

4. Anbring din ArionSensor på hestens kryds eller saddelunderlaget

5. Anvend enten påsætningspad, eller clip-on

6. Hestehovedet på sensoren skal pege frem mod hestens hoved

7. Følg din træning.

8. Gennemgå alle dine data bagefter på telefonen eller på vores webservice


Påsætning

Sørg for at din hest er nogenlunde tør og velfriseret for at påsætningen er bedst med vores påsætningspads.

ArionSensor, korrekt påsætning

Optimer din træning

ArionSensor gait definition, horsesensor

Skridt, Trav og Galop

Sensoren placeres på krydset af hesten og giver information om det nuværende bevægelsesmønster. ArionSensor holder styr på væsentlige informationer og præsenterer dig for dem under træning.

ArionSensor velocity and stride frequency, horse data

Distance og hastighed

Ved anvendelse af din smartphones GPS, kan ArionSensor bidrage med endnu flere nyttige informationer om din træning. Der gives information om distance og hastighed, og der præsenteres et kort med ruten.


ArionSensor, Left/Right Rotations

Rotationer - Højre/Venstre Volte

Ved hver gangart vil ArionSensor orientere om antal af gange, der er drejet til venstre og højre under træningen. Dette kan anvendes til vurdering af, om hesten trænes symmetrisk.

Du får øje på, om hesten performer bedst på højre eller venstre volte. Heste kan være svagere på den ene volte. Ret effektivt op på denne svaghed ved at registrere rotationer med Arion.

ArionSensor, Symmetry index, for injury prevention

Symmetri Indeks

Symmetri indeks er en kendt faktor ved vurdering af halthed. Et symmetri indeks afklarer, hvorvidt hesten har symmetriske bevægelser, og om hesten bevæger sig tilsvarende på højre og venstre volte. Med andre ord er det en vurdering af, om hesten er lige i kroppen. ArionSensor estimerer symmetri indekset baseret på kinematiske data i forhold til højre og venstre bagben. Denne viden kan anvendes i forbindelse med vurderingen af, hvor skaden kan være.


ArionSensor, Stride frequency and length, Horsesensor

Skridtfrekvens og Skridtlængde

Overbliksbilledet over hestens skridfrekvens og skridtlængde bidrager til information om hestens kondition ved længerevarende belastning.

ArionSensor, Intensity, Horsesensor

Intensitet

ArionSensor præsenterer træningsintensitet herunder intervaller og sammenligning af intensitet over en længere tidshorisont.


ArionSensor, Transitions, Equestrian sensor

Overgange

Anvender du skift i gangart som en form for styrketræning for hesten? ArionSensor holder styr på hvor mange gang du skifter gangart mellem skridt, trav og galop, så du kan følge med undervejs i træningen. Antallet af skift vil også blive indregnet i træningsintensiteten.

ArionSensor, Data on your horse, Equestrian sensor

Automatisk log bog

Ved ofte anvendelse af ArionSensor Sensor opnås en større forståelse for og viden om hesten. Den nuværende træning bliver sammenlignet med middelværdien af den indsamlede data. Arion tilbyder også sammenligning af nuværende træning i forhold til de fem forrige sessioner.

Arionsensor, Training data

ArionSensor services

Mere viden

ArionSensors funktion bidrager med objektiv information i samspil med din egen subjektive vurdering af hesten.

Hurtig opsætning

ArionSensor opsætning er let. Igennem udviklingsperioden er der lagt stor fokus på en plug and play løsning, så systemet er letanvendeligt. Med en velcro og engangstape der kan sættes direkte på hesten, er det hurtigt og nemt at påsætte ArionSensor læder hylstret hvori sensoren opbevares under træning.

Kompatibillitet

Arion Sensor er kompatibel med Android og IOS Smartphones og kommunikerer via Bluetooth. Smartphonen kan medbringes under træning, så alle Arions funktioner er tilgængelige. Arion kan også anvendes uden smartphone. Dog vil ikke alle Arions funktioner være tilgængelige, men du vil stadig få mange informationer. Sensoren placeres på hesten, og Arion uploader automatisk træningen, når den har forbindelse til din smartphone.

Deling af dine data

Med ArionSensor kan man hurtigt vidensdele hestens træning med andre. Metoden kan forbedre trænerens overblik over ikke bare én, men mange heste på én gang.

Hesten i fokus

Igennem udviklingsprocessen af ArionSensor er der lagt vægt på, at sensoren ikke skal påvirke hesten unødigt eller skabe ubehag. Sensoren placeres på hestens kryds med tape.

Data

Data er opsamlet i real tid, hvilket sikrer en konstant feedbak. Data er præsenteret på den mest intuitive måde, så alle udregninger sker i baggrunden. Dataen vil fremgå af hestens profil. De fem seneste sessioner er visuelle på din smartphone, mens øvrige sessioner er tilgængelige på en webservice.

Anatomi

Hver hest har deres unikke anatomi, hvilket giver forskellige bevægelsesmønstre. For at sikre, at udregningerne kan fungere på den konkrete hest, er der foretaget talrige forsøg. Du får mulighed for at tilføje information til en stor heste database, som gør os i stand til at udvikle nye produkter.

Hardware

Tracker din bevægelse på 6 axe

Tracker din bevægelse 50 gange i sekundet

Forbind med Bluetooth

Batteri

Minimum 5 timers kontinuerlig streaming

Kommer med magnetisk USB oplader

Mobile applikation

Android 5.0 eller senere

Apple IOS 8.0 eller senere

Webservice

Intitutiv nemt at forstå

Dybdegående analyse