Arion

Træningsforbedring

Præstationsoptimering

Skadesforebygge

Om NRKsensors ApS

Smartwear for equestrians, ArionSensor Logo

NRKsensors ApS blev i April 2015 stiftet med den vision at kunne bidrage til præstationsoptimering, træningsforbedring og skadesforebyggelse indenfor hestesporten.

Vi har et tæt bånd til flere amatør og elite ryttere, samt Team Danmark som bidrager til udviklingen af det bedste og mest anvendelige system der skal give dig muligheder for at forbedre dig selv og din hest.

Vores ønske er at kunne bringe hestesporten op på et højere niveau ved hjælp af bedre overblik over din hests aktivitet.

Vores bidrag er en måde hvorpå hesten kan give information til dig ved siden af din egen følelse af hestens velbefindende.

Hvem er vi

Nils Hjælm Kristensen

Nils Hjælm Kristensen

MSc, Sportstechnology, Co-Founder NRKsensors ApS

Jeg elsker at gøre ting smartere!

Rene Borup Jensen

Rene Borup Jensen

MSc, Industriel Design, Co-Founder NRKsensors ApS

Jeg designer det optimale!

KRistian Kolding Foged Lade-Foged

Kristian Kolding Foged Ladefoged

MSc, Software Engineer, Co-Founder NRKsensors ApS

Jeg koder innovativt!

Professionelle partners

Vi samarbejder med de bedste

Produktet ArionSensor udspringer af en efterspørgsel fra Team Danmark om nye produkter til træningsoptimering i ridesporten. Efter sparring, har Team Danmark bidraget til ideer omkring udvikling af produktet.

Team Danmark har bidraget i produktudvikling med informationer omkring heste og muligheder hertil, samt et netværk af interessenter, hvorved skabelsen af Arion har været mulig.

Gennem sparring, har Team Danmark og NRKSensors ApS gennemgået definitive output der kan være med til at gavne hestesporten, og den danske udvikling indenfor sporten.

Ligeledes har Rikke Munk fra Højgård Hestehospital været en stor kilde til indsigt i hvilke bevægelser som har interesse for de forskellige kundetyper.